top of page

2021-2022 Cursus "De brieven van het Nieuwe Testament" 20 september 2021 t/m 11 juli 2022

Wil jij graag alle brieven van het Nieuwe Testament doornemen en beter leren begrijpen? Dan is dit jouw cursus!

Vaak zijn uit de Bijbel de brieven van het Nieuwe Testament favoriet. De brieven geven uitleg en beargumenteren. Die manier van denken, spreken en onderwijzen zijn we in onze cultuur het meest gewend. De brieven van het Nieuwe Testament vertellen ons wat het onderwijs van de apostelen aan de eerste gemeenten was. Hoe gingen ze daarbij om met het Oude Testament? En hoe gaven ze rekenschap van het leven en sterven en het onderwijs van Jezus? Wat was de boodschap voor de ontvangers van de brief? En wat betekenen deze brieven voor ons vandaag? Daarover gaat deze cursus, waarin de hele tekst van alle brieven in het Nieuwe Testament aan bod komt.

Deze cursus wordt gegeven in het schooljaar 2021-2022. Met de volledige opleiding hopen we in het schooljaar 2022-2023 van start te kunnen gaan. Deze cursus van 18 colleges bieden we aan als voorproefje. Deelname is in 2021 gratis! Aanmelden kan onderaan deze pagina.

De cursus vind plaats op maandag avond van 19:00-22:00 in Heteren of Herveld. Tweewekelijks, met uitzondering van de schoolvakanties regio Midden, volgens onderstaand rooster:

2021 Rooster Cursus Brieven NT.PNG
Portret2.jpg

Dank voor je bericht!

bottom of page